SON DAKİKA: Bitcoin Destekçisi Trump, “Demokratlar Çizgiyi Aştı” Dedi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ABD Başkanı Donald Trump ve Cumhuriyetçi Senatörler, kripto para birimlerine verdikleri destekler ile gündeme geliyor. Göreve geldiği ilk dönemlerde stratejik Bitcoin (BTC) rezervi dahi başlatan Trump, kripto para piyasasını desteklemeye devam etmekte.

Her ne kadar Trump ve yönetimindekiler Bitcoin’i destekliyor olsa da, karşısında Demokratlar kripto paralara karşıt bir tutum sergiliyor. Son gelen bilgilere göre stratejik bir nokta olan New York’u Demokrat’lar kazanıyor.

New York‘un şimdiki başkanının Eric Adams olduğu bilinmekte. Bitcoin’in New York’ta yaygınlaşması için birçok önemli adım atan Adams, artık görevinden olabilir. İşte Trump’ın Demokratlar hakkında aktardığı son sözler:

Sonunda oldu, Demokratlar artık çizgiyi aştı.​

Tam anlamıyla bir Komünist Deli olan Zohran Mamdani, Demokrat Parti ön seçimini kazandı ve New York Belediye Başkanı olmaya gidiyor.​

• Daha önce de Radikal Solcular vardı ama bu artık işin suyunu çıkardı. Görünüşü KORKUNÇ, sesi rahatsız edici, pek zeki de değil; arkasında ise AOC ve ekibi (+3) var – hepsi BİRER APTAL.
  • Hatta büyük Filistin yanlısı senatörümüz “Ağlak” Chuck Schumer bile onun önünde el pençe divan duruyor. Evet, bu ülke tarihinin önemli anlarından biri!

Göreve gelmesi beklenen Demokrat Senatör Zohran Mamdani, muhtemelen New York’ta kripto para karşıtı bir tutum sergileyecek ve an itibariyle yürürlükte olan Bitcoin uygulamalarını kaldıracaktır.

*Son gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

(Kaynak : kriptopiyasasi.com)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...