Altın Kahini Kiyosaki: Zenginler Bitcoin ve Bu 2 Ürünü Topluyor! Sen Ne Yapıyorsun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

En çok okunan kişisel finans kitabının yazarı Robert Kiyosaki, 2030 yılı için Bitcoin (BTC) tahminini paylaştı ve zenginlerle yoksul insanların düşünce yapılarındaki farkı açıkladı. Kiyosaki’ye göre yoksullar Bitcoin’in fiyatına odaklanırken, zenginler sahip oldukları varlıkların miktarına ve bunları nasıl artırabileceklerine odaklanıyor.

Ünlü yazar, finansal olarak güçlü insanların Bitcoin, altın ve gümüş gibi varlıklara yatırım yaptığını; yoksul insanların ise “sahte itibari parayı” biriktirmeye çalıştığını savundu.

Ona göre önemli olan, kişinin ne kadar Bitcoin, altın ya da gümüşe sahip olduğudur. Bu varlıkları ne kadar çok biriktirirse, mali özgürlüğe ulaşma ihtimali de o kadar artar.

Kiyosaki, ilk BTC’sini 6.000 dolardan aldığını ve o zamandan beri fiyatla ilgilenmediğini söyledi — kaç BTC tuttuğunu ise açıklamadı.​

• Başarılı yatırımcı son konuşmasında “Altın ya da gümüşün güncel fiyatı beni çok ilgilendirmiyor. Benim için asıl önemli olan, kaç ons altın ya da gümüşe sahip olduğum.
  • Bitcoin için de aynı şekilde düşünüyorum. BTC fiyatını takip ettiğimde, sahip olduğum coin sayısına odaklanıyorum. Keşke daha fazla sahte para (fiat) olsaydı da daha fazla Bitcoin alabilseydim.
  • Belki de 2030’da bir Bitcoin 1 milyon dolar olacak. O zaman en çok Bitcoin’e sahip olanlar zengin olacak,” ifadelerini kullandı.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

(Kaynak : kriptopiyasasi.com)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...