Ünlü CNBC Sunucusu: Çocuklarım İçin Bitcoin ve Bu Altcoin’i Topluyorum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CNBC kanalında yayınlanan Mad Money programının sunucusu Jim Cramer, kısa bir süre önce kripto para piyasası hakkında konuştu. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ve major altcoin‘lere verdiği destekle bilinen Cramer, sektörü desteklemeye devam ediyor.

Cramer, Bitcoin ve Ethereum yatırımlarının, çocuklarının gelecekteki refahını güvence altına alma isteğinden kaynaklandığını söyledi.​

Ünlü sunucu, dijital varlıklara düzenli yatırım yapmanın, ABD’nin artan kamu borcu karşısında Amerikalıların servetini enflasyon ve finansal sorunlara karşı korumanın güvenilir yollarından biri olabileceğini düşünüyor.

Cramer CNBC yayını sırasında, “Kripto para alıyorum çünkü çocuklarımın geleceği için endişeleniyorum. Sanırım diğer Amerikalılar da 37,8 trilyon dolarlık kamu borcuna karşı kriptoyu bir sigorta olarak görüyor. Onlar da tıpkı benim gibi çocukları için para biriktirmek istiyor,” dedi.​

Cramer, Ethereum ve Bitcoin gibi kripto paralara yönelik ilginin artmasının bu görüşünü desteklediğini belirtti. Daha önce de Mad Money izleyicilerine, kripto paraların sunduğu fırsatları daha yakından incelemeleri ve BTC ile ETH gibi dijital varlıklara uzun vadeli yatırım portföylerinde yer ayırmaları çağrısında bulunmuştu.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

(Kaynak : kriptopiyasasi.com)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...