Türk Ethereum Analisti: İddialıyım ETH Bu Yıl 881 Dolara Düşecek!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kripto para sektöründe son günlerde kayda değer yükselişlerin yaşandığı görülüyor. Lider kripto para birimi Bitcoin‘in (BTC) yeniden 110 bin doların üzerine çıkması, kripto piyasasındaki hareketliliği de artırdı. BTC ile birlikte altcoin’lerde kayda değer artışlar yaşadı.

Bazı analistler ise piyasada halen bir çöküş olacağını düşünüyor. “Rakam ve Zaman” kullanıcı adına sahip bir Türk kripto para analisti, bu yıl itibariyle Ethereum‘un (ETH) 881 dolara düşeceğini düşünmekte.

Bu tahminine ilişkin farklı bir kripto analisti olan Kerim Kalender ile iddiaya girebileceğini dahi söyleyen Rakam ve Zaman isimli analist, aşağıdaki tahminlerde bulundu:

• Bitcoin (BTC): 73 bin dolar ( altına iğne beklentim var )
  • Ethereum (ETH): 881 dolar
  • ETH/BTC: 0.014 – 0.016 aralığı
  • Bitcoin hakimiyeti: %66 – %71 aralığı

Herkes “bitti bu piyasa” diye ağlarken, biz sepet yapacağız. Tarihe not olsun. Ekran görüntüsü alın lütfen.”​

Ethereum’un bu yıl 881 dolara düşeceğine 30 ETH karşılığında iddia girebileceğini açıklayan bu analiste Kerim Kalender’den cevap geldi. Kalender iddia teklifi hakkında şunları söyledi:

• 30 ETH iddia teklifini tek bir şartla kabul ediyorum. Avukat sözleşme hazırlayacak ve imzalayacağız. Sen yıl başına kadar Ethereum 881 dolar olacak diyorsun, ben ise olmayacağını söylüyorum. Resmi sözleşme karşılığında bu iddiaya hazırsan, avukatım işlemleri hemen başlatacak.

Ethereum’un (ETH) bu yıl her ne kadar 881 dolara düşmesi çok olası gözükmese de, iki Türk analist bu konu hakkında bir iddiaya girecek mi? merak konusu…

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

(Kaynak : kriptopiyasasi.com)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...