Trump’ın Oğlundan Şok Edici Bitcoin Fiyat Tahmini! Dev BTC Rallisi mi Geliyor?

• Konuyu Başlatan kointakip
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Donald Trump, attığı adımlarla lider kripto para birimi Bitcoin‘i (BTC) derinden etkiliyor. Son dönemde Çin’e uyguladığı gümrük tarifeleri ile gündeme gelen Donald Trump, kripto para piyasasında sert düşüşlerin yaşanmasına neden oldu.

Her ne kadar bu düşüşler sonrası yatırımcıların umutları azalsa da, Donald Trump’ın oğlu Eric Trump Bitcoin fiyatında devasa bir rallinin yaşanacağını düşünüyor. Kısa süre önce BTC hakkında yeni fiyat tahminleri yapan Eric Trump, şu sözleri aktardı:

Bitcoin’in 1 milyon dolara ulaşacağına gerçekten inanıyorum. 200.000 doları da farkına bile varmadan göreceğimizi düşünüyorum. Dördüncü çeyreğin olağanüstü geçeceğine inanıyorum.​

Dördüncü çeyrek her zaman kripto paralar için harika olmuştur. Özellikle Bitcoin için her zaman en iyi dönemdir, muhtemelen yılın en güçlü çeyreği.​

Buna şu anda dünya genelinde hızla artan para arzını, piyasalardaki belirsizliği ve sistemde oluşan çatlakları da eklediğinizde, kripto paraların altın çağında olduğumuza emin olabilirsiniz. Üstelik bu yolculuğun henüz başındayız, önümüzde daha uzun bir mesafe var.”​

Okurlarımızın Eric Trump’ın yükseliş yönlü açıklamaları sonrası genellikle kripto para piyasasında düşüşlerin yaşandığını da unutmaması gerekiyor.

*Son gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

(Kaynak : kriptopiyasasi.com)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...