SON DAKİKA: Trump ve Powell Aynı Anda Konuşuyor! Bitcoin İçin İyi mi Kötü mü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Son dakikalarda kripto para sektörünün gündeminde ABD Başkanı Donald Trump ve ABD Merkez Bankası (FED) Başkanı Jerome Powell yer alıyor. Geçtiğimiz dakikalarda dünya ekonomisi için çok kritik olan bu 2 figür aynı anda açıklamalar yapmaya başladı.

Trump açıklamalarında Powell’ın “aptal” olduğunu söylerken, İranİsrail ateşkesine de değindi. Powell ise genel ABD ekonomisinden bahsetti. İşte Trump ve Powell’ın açıklamalarının önemli satır başları:

FED Başkanı Jerome Powell:​

• Senato panelinde dünkü açılış konuşmasını tekrarladı.
  • Tahvil piyasası şu anda iyi durumda, sorunsuz çalışıyor.
  • Tahminlerdeki değişiklikler kısmen ticaret politikalarının etkilerini yansıtıyor.
  • Federal borç seviyesini para politikası kararlarında dikkate almıyoruz.
  • Maliye politikası enflasyona katkı sağlayabilir, ama bu konuda yorum yapmıyorum.
  • Tarife etkilerinin enflasyona katkısı, tahminimizden fazla ya da az olabilir.
  • Son dönemde doların zayıf seyri sorulduğunda:” Piyasalar oldukça zorlu koşulları sindirmeye çalışıyor,” dedi.

Son birkaç yılda stablecoin sektörü olgunlaştı ve yaygınlaştı.​

ABD Başkanı Donald Trump:​

• Petrolü ele geçirmiyoruz.
  • Putin’i yanlış yönlendirilmiş biri olarak görüyorum. Putin’le görüşeceğim.
  • ABD, İran’la da görüşecek. Belki gelecek hafta İran anlaşmasını imzalayabilirim.
  • Putin’in Ukrayna dışında başka bölgeleri de hedefleyebileceğini düşünüyorum.
  • İran’la anlaşma yapmak şart değil.
  • İspanya’nın bedel ödemesi gerekiyor. İspanya ile doğrudan müzakere edeceğim. İspanya ile ticaret anlaşması yapıyoruz. Onlara iki kat ödeme yaptıracağız.

Seçeceğim Fed adayı konusunda 3-4 kişiyi düşünüyorum.​

• İran’ın nükleer faaliyetlere dönmesini görmüyoruz. Ama dönerlerse, biz de orada oluruz.
  • İran’a yönelik yaptırımlardan vazgeçmeyeceğiz.
  • İran’ın çok kaliteli petrolü var.
  • İran-İsrail çatışması tekrar başlayabilir, yakında da olabilir. İran krizinde ben her iki tarafla da görüştüm, ikisi de yorgundu.
  • Müttefiklerimiz kritik minerallerde düşman ülkelere bağımlı olamaz.
  • NATO, Amerikan savunma sanayisinden daha fazla malzeme satın almalı.
  • Çin petrol almak istiyor; bizden ya da başkasından alabilir.
  • NATO zirvesi son derece verimli geçti. Bence bu seferki NATO zirvesinde büyük işler başarıldı.
  • İran petrol satarsa, satar. İran’ın ülkeyi toparlamak için paraya ihtiyacı var.

İran-İsrail savaşının bittiğini düşünüyoruz.​

*Son gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

(Kaynak : kriptopiyasasi.com)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...