SON DAKİKA: Dogecoin Boğası Elon Musk Pişmanım Dedi, DOGE Yükselişe Geçti!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dünyanın en zengin iş insanı olan Tesla Kurucusu Elon Musk, geçtiğimiz günlerde ABD Başkanı Donald Trump ile karşı karşıya geldi. 2 tarafta birbirlerine çok sert ithamlarda bulundu. Elon Musk “bombayı patlatıyorum” diyerek Trump’ın Epstein dosyalarında var olduğunu dahi iddia etti.

Bu son gelişmeler ışığında ise riskli varlık piyasalarından fon çıkışları oldu. Tesla hisseleri sert düşüşler yaşarken, lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) 100 bin doları test etti.

Sonrasında Bitcoin toparlanmaya başlasa da, Elon Musk ile Trump arasındaki gerginlik bir süre daha devam etti. Dakikalar önce ise Elon Musk, Trump’a söyledikleri hakkında pişman olduğunu açıkladı ve şu sözleri aktardı:

“Geçtiğimiz hafta Başkan Donald Trump hakkında yaptığım bazı paylaşımlardan pişmanlık duyuyorum.​

Geriye dönüp baktığımda, açıklamalarımın sınırı aştıklarını fark ediyorum. Bundan sonra daha dikkatli olacağım.”​

Bu son gelişme neticesinde Elon Musk’ın desteklediği bir altcoin olan Dogecoin (DOGE), yükselişe geçti. Dogecoin geçtiğimiz dönemde Trump – Musk kavgası nedeniyle düşüş yaşamıştı.

Elon Musk’ın pişmanlığını duyurması, DOGE’nin kısa süre içerisinde %5’lik bir artış yaşamasını sağladı. Musk ile Trump’ın arasındaki ilişkinin eskiye dönmesi, DOGE’deki yükselişleri daha da alevlendirebilir.

*Son gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

(Kaynak : kriptopiyasasi.com)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...