Kripto para sektöründe yaptığı çöküş tahminleri ile ciddi bir ün yapmayı başaran Crypto Capo, paylaşımları ile dikkat çekiyor. Genel olarak düşüş tahminlerinde bulunan Crypto Capo, bugün itibariyle Stellar (XLM) isimli altcoin‘deki son durumu analiz etti.
Crypto Capo her ne kadar sürecin sonunda XLM fiyatında bir ralli beklediğini bildirse de, kısa vadede 0.12 dolar seviyelerine kadar bir çöküşün yaşanacağını söyledi. İşte Capo’nun son analizinde yer alan bilgiler:
“Stellar’ı (XLM) çöküş sonrası 0,15–0,20 dolar aralığında almayı düşünüyorum (mevcut fiyat: 0,385 dolar).
Ana senaryo gerçekleşirse, yeni ekonomik sistemde önemli bir rol oynaması beklendiği için sonunda yeni bir zirveye ulaşmalı.”
XLM’deki bu tahminin yanı sıra genel olarak halen kripto para piyasasında çöküş beklediğini dile getiren Crypto Capo, genel piyasa hakkında ise şu sözleri aktardı:
“Hiçbir değişiklik yok, hâlâ düşüş yönlü bakıyorum ve gerçek bir altcoin sezonundan önce bir kapitülasyon olayı bekliyorum. Genel olarak olumlu havaya rağmen risk yüksek kalıyor.
Şu anda stablecoinlerdeyim ve düşük kaldıraçlı kısa vadeli short pozisyonlar alıyorum.”
Halen düşük kaldıraçlı short açtığını dile getiren Capo, düşüş sonrasında ise alımlar yapacağını ve piyasada rallinin başlayacağını savunmakta.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!
(Kaynak : kriptopiyasasi.com)