SON DAKİKA: Bitcoin Destekçisi Trump’tan Barış Açıklaması Geldi! BTC Yükselebilir…

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Son dönemde geleneksel finans piyasalarının ve kripto para sektörünün gündeminde İsrailİran çatışmaları yer alıyor. Şuan itibariyle bu çatışmalar halen devam ediyor olsa da, iki ülkenin barışı hakkında ABD ve farklı dev ülkelerin girişimleri sürüyor.

Geçtiğimiz dakikalarda ABD Başkanı Donald Trump, İsrail ile İran’ın barış yapması gerektiğini paylaştı. İşte Trump’ın son paylaşımında yer alan sözler:

İran ve İsrail bir anlaşma yapmalı ve yapacaklar. Tıpkı Hindistan ile Pakistan arasında yaptırdığım anlaşma gibi.​

• O durumda, Amerika Birleşik Devletleri ile ticareti kullanarak, iki lideri makul, uyumlu ve sağduyulu bir şekilde masaya oturttum. Her iki lider de hızlıca karar verip çatışmayı durdurabildi.
  • İlk başkanlık dönemimde, Sırbistan ve Kosova yıllardır olduğu gibi yine ciddi şekilde çatışıyordu. Bu uzun süredir devam eden anlaşmazlık, savaşa dönüşmek üzereydi. Ben bunu durdurdum. (Biden, bazı çok kötü kararlarla bu barış sürecine zarar verdi ama ben bunu da düzelteceğim!)
  • Bir diğer örnek de Mısır ve Etiyopya arasındaki, Nil Nehri’ni etkileyen dev baraj üzerindeki anlaşmazlıktı. Benim müdahalem sayesinde şu anda en azından geçici bir barış sağlandı ve bu böyle devam edecek.
  • Aynı şekilde, yakında İsrail ile İran arasında da barış sağlanacak. Birçok telefon görüşmesi ve toplantı şu anda yapılıyor. Çok şey yapıyorum ama hiç takdir edilmiyorum, olsun, halk neyin ne olduğunu biliyor.

Bu son gelişme neticesinde Bitcoin‘de (BTC) ufak bir sıçrama yaşandı. İlerleyen günlerde resmi olarak İsrail – İran barışının sağlanması, BTC ve altcoin‘lerde yükseliş getirebilir.

*Son gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

(Kaynak : kriptopiyasasi.com)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...