SON DAKİKA: Bitcoin Destekçisi Trump’dan, Çok Önemli FED Açıklaması!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bugün özelinde geleneksel finans piyasalarının ve kripto para sektörünün gündeminde ABD Merkez Bankası (FED) yer alıyor. Birçok FED yetkilisi gün içerisinde faiz oranlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Faiz açıklamaları Bitcoin (BTC) ve altcoin’leri doğrudan etkiledi.

Geçtiğimiz dakikalarda ise ABD Başkanı Donald Trump, FED Faiz Kuruluna ve FED Başkanı Jerome Powell‘a ateş püskürdü. Powell’ı görevden alması gerektiğini de söyleyen Trump, şu sözleri aktardı:

Powell, maliyetlerden şikayet ediyor ama bunların çoğu Biden’ın sahte hükümeti tarafından yaratıldı.​

• Yine de ülkemiz için yapabileceği en büyük şey, faiz oranlarını düşürmek olurdu. Eğer oranları olması gereken seviyeye, yani %1–2 aralığına çekseydi, bu “akılsız adam” ABD’ye yılda 1 trilyon dolara kadar tasarruf kazandırabilirdi.
  • Onu sert bir şekilde eleştirmemin işini zorlaştırdığını biliyorum, ama her yolu denedim: nazik oldum, tarafsız kaldım, sert konuştum — ama naziklik ve tarafsızlık işe yaramadı!

Powell aptal biri ve açıkça Trump düşmanı, orada hiç olmamalıydı. Onu oraya getirmemeliydim; Biden da tekrar atamamalıydı.​

• Şu anda neredeyse hiç enflasyon yok, ekonomi gayet iyi gidiyor, tarifelerle gelen yüksek gelirler ve ülke genelinde kurulan fabrikalar sayesinde çok daha iyi olacak.
  • Eğer enflasyon konusunda gerçekten endişeliyse, o zaman yapması gereken tek şey faizleri düşürmek. Sonrasında, enflasyon gerçekten ortaya çıkarsa, faiz artırabilir.
  • Şu anda enflasyon yok, gelecekte olacakmış gibi davranıp faizleri yüksek tutmak anlamsız. Bu yüzden, faiz konusunda en üst sırada olmamız gerekirken, en altlardayız. Fed Kurulu, neden bu tam bir moron olan kişiye karşı bir adım atmıyor, anlamıyorum.

Belki de onu görevden alma konusundaki fikrimi değiştirmem gerekecek. Ama ne olursa olsun, görev süresi yakında doluyor!​

*Son gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

(Kaynak : kriptopiyasasi.com)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...