SON DAKİKA: Bitcoin (BTC) Destekçisi Trump’tan, Önemli Savaş Açıklaması Geldi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bugün itibariyle kripto para sektörünün ve geleneksel finans piyasalarının gündeminde İsrailİran çatışmaları yer alıyor. İsrail’in İran’a saldırı yapması ve İran’ın da misilleme açıklamalarında bulunması, piyasalarda ani düşüşlerin yaşanmasına yol açtı.

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) bu satış baskısıyla birlikte 102.600 dolar seviyelerine kadar gerilemişti. BTC haberimizin yazıldığı esnada ise 105 bin dolardan işlem görüyor.

Kısa bir süre önce ise ABD Başkanı Donald Trump, İsrail – İran çatışmalarına ilişkin uzun bir açıklama yaptı. Bu açıklamasında birçok noktaya değinen Trump, şu sözleri aktardı:

İran’a defalarca fırsat verdim, anlaşma yapmaları için güçlü ifadelerle “yapın” dedim. Ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar, ne kadar yaklaşsalar da işi bitiremediler.​

• Onlara, durumun bildiklerinden, beklediklerinden veya söylenenlerden çok daha kötü olacağını söyledim. ABD dünyanın en iyi ve en etkili askeri ekipmanlarına sahip, açık ara en iyisi ve İsrail de bunun büyük bir kısmına sahip, daha fazlası da geliyor — ve nasıl kullanacaklarını biliyorlar.
  • Bazı İranlı sertlik yanlıları cesurca konuştular ama başlarına ne geleceğini bilmiyorlardı. Şimdi hepsi öldü ve durum daha da kötüleşecek! Zaten büyük yıkım ve kayıplar oldu, ancak bu katliam, ki bir sonraki planlanan saldırılar çok daha acımasız olacak, hala sonlandırılabilir.
  • Hükümet, İran’a dair hiçbir şey kalmadan önce anlaşma yapmak zorunda ve bir zamanlar İran İmparatorluğu olarak bilinen şeyi kurtarmalı. Artık ölüm olmasın, yıkım olmasın, çok geç olmadan anlaşma yapın.

İlerleyen süreçte İsrail ile İran arasındaki çatışmaların büyümesi, kripto para sektöründeki düşüşlerin de hızlanmasına yol açabilir.

*Son gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

(Kaynak : kriptopiyasasi.com)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...