SON DAKİKA: Binance TR’de Listeli Bu Altcoin’in Yönetimi Dağıtılabilir!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bored Apes‘in yaratıcısı Yuga Labs, ApeCoin ekosistemini büyütmek amacıyla ApeCoin DAO yönetim sistemini sonlandırmayı düşünüyor. Bored Apes, Binance TR‘de listeli ApeCoin (APE) için ApeCoin DAO yerine yeni bir yapı kurmayı ve sıfırdan başlamayı teklif etti.

Yuga Labs CEO’su Greg Solano son konuşmasında, “ApeCoin DAO cesur bir deneydi ama artık geçmiş bir dönemin ürünü. Umut vadeden bir başlangıç yapsa da bugün geldiği noktada yavaş, gürültülü ve çoğu zaman ciddiyetsiz bir yönetim tiyatrosuna dönüştü.” sözlerini aktardı.​

Greg Solano, DAO’nun hâlâ sahip olduğu tek değerin —yani geliştiricilere fon sağlama işlevinin— kurtarılması ve daha etkili hale getirilmesi gerektiğini belirtti. Bu nedenle DAO’nun yerini alacak yeni bir yapı olan “ApeCo”yu kurmayı önerdi.

Bu geçişle birlikte yönetişimdeki belirsizliklerin ortadan kaldırılması ve kaynakların daha verimli kullanılması hedefleniyor. Yuga, ekosistemi üç temel yapı üzerine inşa etmeyi planlıyor: ApeChain, Bored Ape Yacht Club ve Otherside.

Ayrıca, gerçek anlamda iş üreten geliştiricilere destek sağlanması için hedef odaklı hibeler ve daha sıkı bir denetim sistemi getirilmesi planlanıyor.

2022 yılında kurulan ApeCoin DAO, Ethereum blokzinciri üzerinde ApeCoin’i piyasaya sürmüştü. DAO, Yuga Labs’tan ayrı, bağımsız ve merkeziyetsiz bir yapı olarak konumlanmıştı. Ancak zamanla yönetim sorunları yaşandı ve sistemin genel faydası sorgulanır hale geldi.

Eğer teklif kabul edilirse, ApeCoin DAO tamamen sonlandırılacak. Token sahiplerinin yönetişimle ilgili tüm hakları ve yetkileri ellerinden alınacak. Daha önce onaylanan tüm ApeCoin Geliştirme Önerileri (AIP’ler), yetkili gruplar, seçimler ve forumlar geçersiz hale gelecek.

Teklif şu anda ApeCoin forumunda tartışmaya açılmış durumda ve genel olarak olumlu geri dönüşler alıyor. Ancak bu oylama sadece topluluk nabzını yoklamak için yapılıyor; resmi bir karar niteliği taşımıyor.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

(Kaynak : kriptopiyasasi.com)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...