SON DAKİKA: Binance Kurucusu CZ “Bu Altcoin Yaptıysa Bizde Yaparız” Dedi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bugün itibariyle kripto para sektörünün ana gündeminde Telegram‘ın yerel altcoin‘i Toncoin (TON) haberi gelmişti. Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ile anlaşma imzalayan Toncoin ekibi, 100 bin dolarlık TON tokeni 3 yıl boyunca stake’te tutanların BAE altın vizesi alacağını açıklamıştı.

Bu altın vize için ayrıca tek seferlik bir 35 bin dolarlık başlangıç işlem ücreti de ödenmesi gerektiğini söyleyen Toncoin ekibi, TON fiyatında sert yükselişleri tetiklemişti.

Geçtiğimiz dakikalarda ise Binance kurucusu Changpeng Zhao (CZ), yeni bir paylaşım yaptı ve Toncoin yapıyorsa bizde aynı sistemi Binance coin (BNB) için yapabiliriz dedi.​

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ile yakın ilişkileri ile tanınan CZ konu ile ilgili son paylaşımında, “Eğer Toncoin haberi gerçekse, mutlaka BNB‘yi de eklemeye çalışacağız” dedi.

Ancak Toncoin’in bu ortaklığının kafa karıştırıcı birçok noktasının olduğunun da altını çizen CZ, son detaylı paylaşımında ise şu sözleri aktardı:

Son Toncoin – BAE haberi gerçek mi? Gerçekse harika olurdu. Ama şu ana kadar çelişkili bilgiler aldım.​

• Bazıları diyor ki: Bu sadece başvurunu bir aracıya iletmek için senden 35.000 dolar almakla ilgili. Oysa o aracılar normalde 1.000 dolar gibi bir ücret alıyor.
  • Web sitesi, “35.000 dolar + 100.000 dolarlık staking” yapıldığında doğrudan golden visa alınacak gibi bir izlenim veriyor. Ama dil açık değil, net bir garanti sunulmuyor.
  • Bazıları da diyor ki: Bu proje, RAK DAO (Ras Al Khaimah Emirliği’ndeki dijital varlık otoritesi) tarafından onaylandı. Ama bunu resmi bir kaynaktan doğrulayamadım.
  • Ayrıca, VARA, ADGM ve SCA gibi düzenleyici kurumlar da staking’in düzenlemeye tabi bir faaliyet olduğunu, TON Foundation’ın ise gerekli lisanslara sahip olmadığını söylemiş.

Şu anda hiçbir resmi devlet sitesinde “TON stake ederek golden visa al” gibi bir güncelleme yok.​

BAE’nin resmi olarak verdiği Golden Visa kategorileri şunlar:​

1. En az 2 milyon AED’lik gayrimenkul yatırımı
  2. Yıllık 250.000 AED veya üzeri vergi / iş yatırımı
  3. BAE tarafından onaylanmış girişimciler
  4. Aylık maaşı 30.000 AED ve üzeri nitelikli profesyoneller
  5. Üstün yetenekler, bilim insanları, sanatçılar
  6. Emekliler, öğrenciler vs.

Golden Visa gerçekten harika bir sistem. 5. veya 6. kategori zaten oldukça geniş.​

• Ben ilk geldiğimde bir bakan bana golden visa teklif etti ve her şey sorunsuz ilerledi. Hangi kategoriye girdiğimi tam bilmiyorum, muhtemelen “emekli” kısmıdır. Sonrasında Dubai’den bir daire aldım, böylece “bir şeye borçlu kalmadım”.
  • Eğer Toncoin – BAE ortaklığı gerçekten doğruysa müthiş olurdu. Ama pazar günü olduğu için çok fazla “resmi” tanıdığımı rahatsız etmek istemedim.

Eğer elinizde güvenilir bilgi varsa yorum yazabilirsiniz.​

*Son gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

(Kaynak : kriptopiyasasi.com)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...