İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, geçtiğimiz dakikalarda yeni bir altcoin duyurusu paylaştı. Başarılı kripto borsası son paylaşılan bilgilere göre bazı altcoin’lerin işlem hacmi düşük paritelerini platformundan kaldıracak.
Toplamda 6 altcoin işlem çiftini delist edeceğini bildiren Binance, bu paritelerin 17 Ekim günü kaldırılacağını açıkladı. İşte Binance’in son paylaştığı delist duyurusunda aktardığı bilgiler:
“Kullanıcıları korumak ve kaliteli bir alım satım piyasası sunmak amacıyla Binance, listelenmiş tüm spot işlem çiftlerini periyodik olarak gözden geçirir ve düşük likidite ve işlem hacmi gibi çeşitli faktörler nedeniyle belirli spot işlem çiftlerini listesinden çıkarabilir.
Yapılan son değerlendirmeler doğrultusunda Binance aşağıdaki spot işlem çiftlerini kaldıracak ve işlemi durduracaktır:
17 Ekim 2025 saat 03:00 (UTC) itibarıyla: ANKR/BTC, BOME/EUR, DATA/BTC, HOME/BNB, SHELL/BNB ve SPK/BNB
Lütfen Unutmayın:
- EUR bir emtia (fiat) para birimidir ve herhangi başka bir dijital parayı temsil etmez.
- Bir spot işlem çiftinin listeden çıkarılması, token’ların Binance Spot’taki kullanılabilirliğini etkilemez. Kullanıcılar, söz konusu varlıkları Binance’ta mevcut olan diğer işlem çiftleri üzerinden alıp satmaya devam edebilir.
- Binance, ilgili spot işlem çiftleri için 17 Ekim 2025 saat 03:00 (UTC) itibarıyla Spot Alım Satım Botu hizmetlerini sonlandıracaktır.
Kullanıcıların, olası kayıpları önlemek için Spot Alım Satım Botu hizmetleri durmadan önce botlarını güncellemeleri ve/veya iptal etmeleri önemle tavsiye olunur.”
*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!
(Kaynak : kriptopiyasasi.com)