Senin Yerine de Trade Atarım !

TRaderX

Administrator
Yönetici
Yine kendi telegram kanalımıza musallat olup bir üyemizi dolandıran birinden bahsedeceğim.

Ceza kullanıcı adıyla üye telegram kanalımıza katıldı ve hoş beş güzel sohbetler yapmaya başladı.
Güzel PNL ler paylaşmaya başladı.
Bazı sorun yaşayan yada soru soran üyelerimize özelden yazmaya başladı.
Kısacası kanal içinde ben dahil çoğu kişi güven duymaya başladı.
Grupta ve özelde kendisiyle bende sohbet etmeye başladım.
Sonra kendisini göremez oldum telegram kanalımızda. Mesajlara cevap yazmamaya başladı. Aynı zamanda dm den attığım mesaja da dönmedi.
Kendisi işiyle meşguldür herhalde dedim.
Taaa ki bir gün bir başka üyemiz bana özelden bu Ceza adlı kişiye para gönderdiğini söyledi, o zaman durumu anladım.
Kendisi benle yaptığı sohbeti başkalarının güvenini kazanmak içinde kullanıyormuş mersem.
Neyse, arkadaşımızla yazışmasında nasıl kazanıyorsun, taktiğin nedir diye sormuş.
Bu Ceza da anlatmış güzelce.
Sonra demiş istersen senin adına da işleme girebilirim.
Ben paramı 1000 dolara yuvarlayayım, sende 1000 dolar gönder.
İşlemlere girdiğimde direk kazancı yarı yarıya bölüşelim.
Sonra bizim arkadaşımız biraz duraklamış. Bunun üzerine Ceza "İstersen beni TRaderX e de sorabilirsin" demiş.
Akabinde benim üzerimde güvende sağlayınca parayı verdiği TRC cüzdan hesabına göndermiş.
Sonrası bilindik hikaye. Bir daha ne mesajlara cevap veriyor, nede gruba uğruyor.

Yani buradaki taktik;
Gruplarda Yüksek PNL li fotolar paylaşarak iştah uyandırma. Akabinde güven kazanıp, yüksek kazanç vaadi ile kendisine para gönderilmesini sağlama.