Kripto para yatırımcıları analistlerin paylaştığı incelemeleri yakından takip ediyor. Bazı analistler her ne kadar paylaştıkları raporlar ile yatırımcılara yol gösterici olsa da, bazılarının daha çok spekülatif tahminler yaptığı biliniyor. Altcoin Sherpa ise yıllardır sektörde oturaklı tahminleri ile tanınıyor.
Kısa bir süre önce lider kripto para birimi Bitcoin‘i (BTC) inceleyen Altcoin Sherpa, yakında bir yükseliş gelebileceğini söyledi. İşte Sherpa’nın son BTC analizinde yer alan sözler:
Belki biraz “umut ticareti” gibi gelebilir ama yine de BTC için yakında bir tepki yükselişi (bounce) göreceğimizi düşünüyorum.
- PoC (volume profile’ın kontrol noktası) tam bu civarda, 4 saatlik grafikte 200 EMA da bu seviyelere oldukça yakın.
- Bu noktanın mutlak dip olduğunu söylemiyorum ama yerel dip (local bottom) teorik olarak yakında oluşmalı.

Popüler Memecoin’lerde Son Durum Ne?
Başarılı kripto para analisti Altcoin Sherpa Bitcoin’in yanı sıra memecoin’leri de inceledi. WIF, BONK ve FARTCOIN gibi popüler memecoin‘leri analiz eden Sherpa, son şaka altcoin raporunda ise şunları söyledi:
Bahsedilen coin’ler: WIF, BONK, Fartcoin
- En popüler meme coin’lerin birçoğu zirve seviyelerinden %40-50 oranında düşmüş durumda. Bu gayet mantıklı çünkü bu coin’ler, piyasanın büyük bir kısmına kıyasla çok daha hızlı yükseldi ve büyük bir ralli yaptı.
- Bana göre, yakında bir tepki yükselişi (bounce) görmemiz olası — ama bu yükseliş muhtemelen mevcut rallideki önceki zirvelere kadar gitmez.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!
(Kaynak : kriptopiyasasi.com)