Paradotor, ARB ve Binance’deki Bu Altcoin’de 50 Kattan Büyük Ralli Bekliyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kripto para sektöründe son dönemde yaşanan düşüşler, birçok kripto yatırımcısının sektöre dair inancını yitirmesine neden oldu. Lider kripto para birimi Bitcoin‘in (BTC) ve altcoin‘lerin karşılaştığı satış baskısı, kripto yatırımcılarının piyasadan uzaklaşmasına neden oluyor.

Bugün özelinde ise kripto varlıklar tekrardan toparlanmaya başladı. Türk kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir isim olan Enes Turan (Paradotor) ise yükselişlere dair inancını koruyor.

Binance‘de listeli Arbitrum (ARB) ve Celestia‘nın (TIA) bu boğa sezonunun yıldızları olacağını ve minimum 50 kat artacağını düşünen Paradotor, son analizlerinde şu sözleri aktardı:

“Bu döngünün “en net altın taşı” ARB’dir. En büyük yükseliş potansiyel gücü ise TIA’dır…​

Yani şunu demek istiyorum, ARB’nin nereye gideceği belli ve net ama TIA’da potansiyel çok uçuk, ön göremiyorum. TIA, beklentiyi de karşılayabilir inanılmaz ötesine de çıkabilir.​

Her ikisinden de 100 milyar dolar üstü piyasa değeri bekliyorum. Fakat bir tanesi 150 milyar dolar değerin bile üstüne çıkacak.​

ARB – TIA – EIGEN – ETHFI – ENA ve APT, bu döngüde seçtiğim 6 altcoin’dir.​

Bitcoin hakimiyeti %40’a düşerken hangilerinin piyasadan nasıl ayrışacağını hep birlikte göreceğiz!”​

Okurlarımızın şuan itibariyle ARB ve TIA’nın tarihin en düşük seviyelerinde yer aldığını unutmaması gerekiyor.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

(Kaynak : kriptopiyasasi.com)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...