Kripto para yatırımcıları uzun bir süredir sektörde yeni bir yükseliş trendinin başlamasını bekliyor. 10 Ekim gecesi çok sert düşüş yaşayan lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ve altcoin‘ler, halen toparlanamadı. Bugün özelinde kripto varlıkların tekrar düşüş yaşadığı görülüyor.
Kısa bir süre önce ise popüler kripto para analisti Paradotor, Bitcoin ve Ethereum için fiyat tahminlerinde bulundu. Büyük yükselişlerin kapıda olduğunu düşünen Türk analist, son paylaşımında şu sözleri aktardı:
“Benim tezim şu; 2026 yılı; BTC 275 bin dolar ve ETH 24 bin dolar olana kadar altcoinler durmayacak, devamlı yükseliş!
- 2027-2028 yılı; İlk önce biraz düzeltme ve sonra BTC ve ETH marketten ayrışacak ve BTC-ETH DOM’un %90’a gidişi…
- Yani BTC, 1 Milyon dolara, ETH 80 bin – 100 bin dolara giderken piyasada çoğu altcoin çöp olacak. Peki BTC ve ETH bu kadar nasıl yükselecek? Tüm altcoinlerdeki likiditeyi mega bullish sezonundan sonra BTC ve ETH’ye akıtacaklar.
- BTC ve ETH çok düşmediği için insanlar ayı sezonunun geldiğine inanmayacak ama devamlı altlardaki likiditeyi ana 2 merkeze akıtacaklar. İnsanlar hep şey zannedecek. BTC ve ETH çok yükseldiği için para altlara kayacak, hep bu beklenti aktif olacak ama nedense bir türlü olmayacak. Bu beklenti hiç gerçekleşmeyecek!
- Peki BTC ve ETH’nin peşine katılabilecek altcoinler olur mu? Evet olacak ama sayısı 10-20’yi geçmeyecek belki de. Yani kripto ekosistemi içinde Google, Amazon, Nvidia sıralaması gibi tüm marketin %90’nını kaplayan, özel ayrışmış top 10 veya top 20 proje yaratılacak.
- Total 1-2-3 grafikleri tarihe gömülecek, yeni endeksler kurulacak. BTC ve ETH için herkesin şaşıracağı 2-3 senelik bir ralli dönemi bekliyorum ve bunların fonlaması altcoinler üzerinden olacak.
Yeni döneme göre altcoin sepetimi dizayn ediyorum ve özel işleri seçmeye çalışıyorum.”
*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!
(Kaynak : kriptopiyasasi.com)