Milyarder Finansçı Açıkladı: Bitcoin’in (BTC) En Büyük Sorunu Bu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Amerikalı finansçı ve Bridgewater Associates’in kurucusu Ray Dalio, kısa süre önce Bitcoin’deki (BTC) gidişatı değerlendirdi. Dalio’ya göre Bitcoin’in (BTC) en büyük sorunu büyük devletler için bir rezerv varlık hâline gelemeyecek olması.

Milyarderin açıklamasına göre Bitcoin hâlâ ciddi yapısal sorunlarla karşı karşıya ve bu nedenle küresel bir rezerv varlık olarak görülmesi için erken. İşte Dalio’nun son konuşmasında aktardığı sözler:

“Portföyümün yaklaşık %1’i kadar küçük bir Bitcoin pozisyonum var ve bunu uzun süredir tutuyorum.​

Defalarca aynı şeyi söyledim: Bitcoin’in sorunu, büyük ülkeler için bir rezerv para birimi olamayacak olmasıdır. Takip edilebiliyor ve gelecekte kuantum hesaplamanın gelişmesiyle teorik olarak kontrol edilebilir veya hacklenebilir,”​

Dev yatırımcı, hükümetlerin kayıtların tamamen açık şekilde tutulduğu finansal ürünleri benimsemeyeceğini, bunun siyasi açıdan kabul edilemez olduğunu vurguladı.

Dalio ayrıca ABD ekonomisinin şu an, 1929 çöküşü ve 2000 dot-com balonundan önceki dönemlere benzer bir balona doğru ilerlediğini belirtti. Böyle bir ortamda yatırım fonlarının kriptoya değil, altın ve diğer güvenli varlıklara yöneleceğini söyledi.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

(Kaynak : kriptopiyasasi.com)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...