Kripto para sektörünün en büyük borsalarından bir tanesi olan Bybit, kısa bir süre önce yeni bir duyuru paylaştı. Son gelen bilgilere göre popüler borsa, yaşadığı çöküş ile gündeme gelen LeverFi‘yi (LEVER), vadeli piyasası üzerinden delist edecek.
Şüpheli zincir içi işlemleri sonucunda çöken LEVER hakkında borsalar ardı ardına adımlar atıyor. İşte Bybit borsasının son paylaştığı LEVER delist duyurusundaki detaylar:
Bybit, 1 Temmuz 2025 saat 12:00’de (TSİ) LEVERUSDT Sürekli Vadeli İşlem Sözleşmesini (Perpetual Contract) listeden çıkaracaktır.
Lütfen aşağıdaki hususlara dikkat ediniz:
- LEVERUSDT Sürekli Vadeli İşlem Sözleşmesi listeden çıkarılacak ve bu sözleşme için alım-satım işlemleri artık desteklenmeyecektir.
- Mevcut tüm aktif emirler ve şartlı emirler otomatik olarak iptal edilecektir.
- Açık pozisyonlar, delist işlemi gerçekleşmeden önceki 30 dakikada oluşan ortalama endeks fiyatına göre otomatik olarak kapatılacaktır.
- Bu sözleşme ayrıca Alım-Satım Botları (Trading Bots) üzerinden de artık desteklenmeyecektir.
- Copy Trading (Kopya Alım-Satım) kapsamında bu sözleşmeye ait karşılanmamış tüm emirler otomatik olarak iptal edilecektir.
İlerleyen süreçte LeverFi ekibi bu yaşananlar nedeniyle kendini aklamayı başaramazsa, LEVER Bybit dahil olmak üzere birçok borsadan tamamen delist edilebilir.
*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!
(Kaynak : kriptopiyasasi.com)