Bitcoin (BTC) Son Dakikalarda Sert Düşüyor! Elon Musk Yüzünden mi? İşte Sebebi…

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Son dakikalarda kripto para sektörünün ve geleneksel finans piyasalarının gündeminde Tesla kurucusu Elon Musk yer alıyor. ABD Başkanı Donald Trump ile Tesla kurucusu Musk’ın arasında çıkan tartışma, tüm para piyasalarını kötü etkiledi.

İki önemli figürde birbirleri hakkında çok ciddi ithamlarda bulundu. Bu gelişmeler sonucunda Tesla hisselerinde satış baskısı arttı ve bugün itibariyle %15’lik bir düşüş yaşandı.

#ABD Başkanı #Trump ile #Tesla kurucusu Elon #Musk arasında tartışma çıktı.

Bu tartışma neticesinde Tesla'nın hisselerinde -%15'lik ani bir düşüş yaşandı.

Elon Musk kısa süre önce pedofili çetesinin içerisinde Trump'ın da olduğunu iddia etti. pic.twitter.com/YEOd2GbV6F

— Kripto Piyasası (@kriptopiyasasi) June 5, 2025

Kavgadan Bitcoin’de (BTC) Nasibini Aldı!​

ABD Başkanı Trump ile Tesla kurucusu Musk arasındaki çatışmalar, lider kripto para birimi Bitcoin‘i de (BTC) etkiledi. İşte 2 dev figürün arasındaki tartışmaların özeti:

“Donald Trump: Elon Musk’a son dönemde çok kırıldım.​

• Donald Trump: Elon ile harika bir ilişkimiz vardı, bir daha bir benzeri olacak mı sanmıyorum.
  • Donald Trump: Elon Musk’ın gitmesini istedim çünkü sabrım tükenmişti.
  • Donald Trump: “Milyarlarca dolarlık bütçemizde tasarruf etmenin en kolay yolu, Elon’un devlet sübvansiyonlarını ve sözleşmelerini feshetmekti.
  • Donald Trumo: Elon Musk, elektrikli araç zorunluluğunun kaldırılmasının ardından resmen çılgına döndü.

Elon Musk: Donald Trump’ın söyledikleri yalan. Ayrıca ben olmasaydım Trump seçimiz dahi kazanamazdı.”​

• Elon Musk: Gerçekten büyük bombayı patlatmanın zamanı geldi: Trump, Epstein dosyalarındadır. Kamuya açıklanmamalarının gerçek nedeni budur.
  • Elon Musk: Bu söylediklerimi bir yere kaydedin, gerçekler bir gün ortaya çıkacak.

Yukarıdaki açıklamalar neticesinde Bitcoin’in (BTC) 101.500 dolar seviyelerine kadar gerilediği görüldü. BTC ile birlikte altcoin‘lerde ciddi düşüşler yaşadı.

*Son gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

(Kaynak : kriptopiyasasi.com)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...