Bitcoin Borsası Binance TR, Bu 2 Altcoin’i Delist Edecek!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bugün itibariyle dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, ALPHA, LEVER, BSW, LTO ve KMD‘yi delist edeceğini duyurmuştu. Binance’in delist hamlesi sonrası sadece spot piyasada listeli olan altcoin’lerde ani düşüşler yaşanırken, vadelide de olanlar “exit pump” için sıçrama gerçekleştirdi.

Binance borsasının delist hamlelerinden kısa süre sonra Binance’in Türkiye kolu Binance TR‘de o altcoin’leri platformundan kaldırıyor. Son gelen bilgilere göre Binance TR, BSW ve LEVER isimli 2 altcoin’i delist edecek.

Binance TR borsasında bu altcoin’lerin sadece TRY pariteleri yer alıyordu. Artık o işlem çiftleri de Binance TR’de bulunmayacak. İşte popüler borsanın konu ile ilgili paylaştığı duyuru:

Binance TR, beklenen yüksek standartları karşılamaya devam ettiğinden emin olmak için listelediği her kripto varlığı periyodik olarak incelemeye tabi tutar ve çeşitli faktörler sebebiyle belirli alım satım çiftlerini listeden kaldırabilir.​

Yapılan son incelemeler neticesinde Binance TR, aşağıdaki alım satım çiftlerini listeden kaldıracak ve çiftlerdeki Spot piyasası alım satım işlemlerini durduracaktır:​

BSW/TRY ve LEVER/TRY (04/07/2025 Cuma günü Türkiye saatiyle 06.00’da)​

Lütfen dikkate alınız:

• BSW/TRY ve LEVER/TRY işlem çiftlerine dair tüm emirler ilgili tarihte otomatik olarak iptal edilecektir.
  • BSW ve LEVER, 05/07/2025 Cumartesi günü saat 06.00’dan sonra yatırma işlemlerine kapatılacaktır.
  • Binance TR, BSW ve LEVER çekme işlemlerini 03/09/2025 Çarşamba günü 06.00’dan sonra desteklemeyecektir.
  • BSW ve LEVER, 03/07/2025 Perşembe günü saat 05.00’ten itibaren Binance TR Otomatik Yatırım ürününden kaldırılacaktır. Kullanıcılar, otomatik yatırım planlarını önceden iptal etmeyi tercih edebilirler. Aksi durumda, ilgili token’ın bir sonraki yinelenen döngüsü başarısız olacaktır.

BSW ve LEVER, 04/09/2025 Perşembe günü Türkiye saati ile 06.00’dan sonra stablecoin’lere dönüştürülebilir. Bu dönüştürmenin Binance TR tarafından garanti edilmediğini lütfen unutmayın.​

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

(Kaynak : kriptopiyasasi.com)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...