İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, kısa bir süre önce yeni bir altcoin duyurusu paylaştı. Başarılı borsanın aktardığı bilgilere göre Caldera (ERA) isimli altcoin Binance’in HODler Airdrop programına eklenecek ve borsada listelenecek.
Binance’in HODler Airdrop programı, kullanıcıların BNB bakiyeleri hesaplanarak ödül almalarına olanak tanıyor. Aktarılan bilgilere göre ERA airdrop’u sonrası alım satım 17 Temmuz’da başlatılacak. İşte Binance’in bu son gelişme hakkında aktardığı bilgiler:
Binance, HODLer Airdrops sayfasındaki 27. projenin Caldera (ERA) olduğunu duyurdu.
- Caldera, modüler, birbirine bağlı ve özelleştirilebilir zincirlerden oluşan bir rollup ekosistemi olarak tanımlanıyor.
Airdrop Detayları:
- Dağıtım Tarih Aralığı: 1 Temmuz 2025 – 5 Temmuz 2025 (UTC) arasında BNB’sini Simple Earn (esnek/kitli) ya da On-Chain Yields ürünlerine yatıran kullanıcılar airdrop kazanacak.
- Dağıtım: HODLer Airdrops bilgileri 24 saat içinde açıklanacak. Token’lar, işlem başlamadan en az 1 saat önce Spot cüzdanlara aktarılacak.
ERA Listeleme Bilgileri:
- Listeleme Tarihi: 17 Temmuz 2025, TSİ 18:30
- İşlem Çiftleri: ERA/USDT, ERA/USDC, ERA/BNB, ERA/FDUSD, ERA/TRY
- Yatırma işlemleri: Bu duyurudan 1 saat sonra açıldı.
- Not: ERA önce Binance Alpha’da yer alacak, ancak spot işlemler açıldığında Alpha’dan kaldırılacak.
Token Ekonomisi:
- Toplam Arz: 1 milyar ERA
- Dolaşımdaki Arz (listeleme anında): 148,5 milyon ERA (%14,85)
- HODLer Airdrop için ayrılan miktar: 20 milyon ERA (%2)
- Ek 20 milyon ERA: 6 ay sonra pazarlama için ayrılacak.
*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!
(Kaynak : kriptopiyasasi.com)