Dünyanın en çok okunan finans kitaplarından bir tanesinin yazarı olan Robert Kiyosaki, paylaştığı yorumlar ile dikkat çekiyor. Ünlü yazar Robert Kiyosaki, bugün X (eski adıyla Twitter) üzerinden yaptığı paylaşımda, gümüşü “bugün itibarıyla en iyi yatırım” olarak nitelendirdi.
Daha önce lider kripto para birimi Bitcoin‘e (BTC) ve altına verdiği destekler ile gündeme gelen Kiyosaki, şuan itibariyle ise gümüşün büyük bir alım fırsatı verdiğini düşünüyor.
Yeni altın ve BTC alımı yapmadan önce bir düşüş beklediğini de açıklayan Kiyosaki, konu ile ilgili son yaptığı paylaşımda şu sözleri aktardı:
Bilginiz olsun diye paylaşıyorum: Haziran 2025 itibarıyla gümüş şu anda en iyi yatırım aracı.
Altın ve Bitcoin şu anda yüksek seviyelerde ve ben yeni alım yapmadan önce altın ile Bitcoin’in düşmesini bekliyorum.
Bu benim kişisel görüşüm. Kendi araştırmanızı yapın. Kendinize iyi bakın.
2008’deki finansal çöküşü önceden tahmin eden yatırımcı, şu anın gümüş biriktirmek için ideal zaman olduğunu düşünüyor. Kiyosaki’ye göre, mevcut fiyatlar göz önüne alındığında gümüş şu anda “kelepir” durumda ve bu yıl içinde 2 kat, hatta 3 kat artabilir.
*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!
(Kaynak : kriptopiyasasi.com)