Bitcoin Ayısı Capo’dan, Yeni Altcoin Çöküş Tahmini Geldi! İşte Son Paylaşımı…

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kripto para sektöründe yaptığı çöküş tahminleri ile gündeme gelen Crypto Capo, halen piyasada düşüş bekliyor. Lider kripto para birimi Bitcoin‘deki (BTC) yükselişlerin sahte olduğunu savunan Capo, yakında BTC ve altcoin‘lerin ani geri çekilmeler yaşayacağını düşünmekte.

Crypto Capo son paylaşımında Bitcoin’in 60 bin dolara gerileyeceğini söyledi. Daha önce de benzer bir tahminde bulunan Capo, altcoin’ler için de kötü günlerin yaşanacağına inanıyor.

Altcoin piyasasında beklenen yükselişlerin yaşanmamasına rağmen %80’lik bir düşüş bekleyen popüler analist, son paylaşımında şu sözleri aktardı:

“Bana göre kripto para piyasasında gerçek teslimiyet (capitulation) henüz yaşanmadı.​

Bitcoin 100.000 doların altına düşerse → 92–93 bin seviyeleri gündeme gelir.​

92–93 binin de altı kırılırsa → 60–70 bin dolar bandı potansiyel dip olabilir.​

Bu senaryo gerçekleşirse, altcoin’lerde %50 ila %80 arasında ek düşüşler yaşanabilir.”​

Crypto Capo piyasa ile ilgili son tahminini, “Ben Mayıs sonundan beri ağırlıklı olarak altcoinlerde short pozisyondayım ve pozisyonlarımı artırmaya devam ediyorum.” sözleriyle tamamladı.

Her ne kadar Crypto Capo geçtiğimiz ayı sezonundaki başarılı tahminleri ile ün salmış olsa da, okurlarımızın Capo’nun çok uzun bir süredir BTC ve altcoin’lerde devasa çöküşler beklediğini unutmaması gerekiyor.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

(Kaynak : kriptopiyasasi.com)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...