Bitcoin Ayısı Capo: Hazır Olun, BTC ve Altcoin’lerde Çöküş Başlıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bugün itibariyle kripto para sektörünün genelinde yükselişler meydana geliyor. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ise bu yükselişlerden çok kademeli düşüşler yaşamakta. Son dakikalarda satış baskısıyla karşı karşıya kalan BTC, 108.500 dolar seviyelerine geriledi.

Kısa bir süre önce ise popüler kripto para analisti Crypto Capo, Bitcoin (BTC) ve altcoin‘lerdeki son yaşanan yükselişlerin bir boğa tuzağı olduğunu iddia etti.

Uzun bir süredir piyasada yeni bir çöküşün başlayacağını dile getiren Capo, bugün paylaştığı kripto para raporunda ise sektör hakkında şu sözleri aktardı:

“Son dönemdeki yükselişler bir ölü kedi sıçramasıydı. Ben yakında büyük düşüşler bekliyorum.​

Eğer bir yükseliş hareketi tuzak gibi görünüyorsa, o bir tuzaktır. Son yükselişler bana göre bir boğa tuzağıdır. Hazırlığınızı yapın, ben düşüş trendinin devam edeceğini düşünüyorum.”​

Crypto Capo, Bitcoin (BTC) 106 bin dolardayken paylaştığı çöküş tahminini alıntılamaya devam ediyor. Aşağıdaki grafiğe güvenen Capo, tuzak olarak adlandırdığı bu yükselişin yakında bitmesini beklemekte.

Bitcoin’deki (BTC) yükselişin bitmesinin ardından ise BTC’nin 60 bin – 65 bin dolar aralığına gerileyeceğine inanan Capo, son aylardaki tahminlerinde yanıldığı gibi yine yanılacak mı? merak konusu…

Crypto Capo’nun Bitcoin’deki (BTC) çöküş tahmini.

*Yatırım kararlarınızı kendinizi alınız…

(Kaynak : kriptopiyasasi.com)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...