Bitcoin Ayısı Capo: Haftalardır Bu Altcoin’i Shortluyorum, Yakında Çökecek!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kripto para sektöründe bugün itibariyle satıcıların baskın olduğu görülüyor. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ve altcoin‘lerde yaşanan ani geri çekilmeler, birçok kripto yatırımcısını kötü etkiledi. FED Başkanı Jerome Powell‘da bugün geleceğe ilişkin umut verici açıklamalar yapmadı.

Net bir faiz indirim sinyali vermeyen Powell, bir süre daha faizleri yüksek seviyelerde sabit tutmaya devam etmek istiyor. Bu durumda kripto gibi riskli varlıkları olumsuz etkiliyor.

Crypto Capo, Ethereum’da (ETH) Ani Düşüş Bekliyor!​

Kısa bir süre önce popüler kripto para analisti Crypto Capo, lider altcoin Ethereum‘u (ETH) inceledi. Her bulduğu fırsatta ETH shortladığını söyleyen ve grafik üzerinde de paylaşan Capo, şu sözleri aktadı:

“Ethereum (ETH) son süreçte bir dağılım aralığına (yükselişler sonrası oluşan yatay bölüm – sonrasında genelde sert düşüşler yaşanır) benziyor.​

Ethereum’daki bu dağılım aralığı görünümü nedeniyle haftalardır ETH’ye short (kısa) pozisyon açıyorum ve ani düşüş bekliyorum.”​

Capo bir önceki analizinde ise Ethereum hakkında, “ETH yaklaşık %45–55 oranında düşebilir ve potansiyel olarak 1.000–1.200 dolar bölgesine gerileyebilir.” sözlerini aktarmıştı.

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız…

(Kaynak : kriptopiyasasi.com)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...