Bitcoin Ayısı Capo: BTC, ETH ve Altcoin’ler Çökecek, Kazanan Ben Olacağım!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kripto para yatırımcılarının kimliğini merak ettiği ve yoğun bir nefret beslediği Crypto Capo, dikkat çekici yorumlarına devam ediyor. Geçtiğimiz ayı dönemlerinde nokta atışı tahminleri ile tüm kripto piyasasının takdirini kazanan Capo, son süreçte ise tahminlerinde başarısız oluyor.

Kripto piyasasında son yaşanan yükselişleri kaçıran Crypto Capo, yakında kripto varlıkların çok ciddi miktarda değer kaybedeceğini düşünüyor. Capo, büyük bir çöküş olmadan tam randımanlı bir altcoin sezonunun başlamasını beklememekte.

Kısa bir süre önce kripto sektöründeki gidişata ilişkin geçtiğimiz dönemlerdeki tahminlere benzer bir metin paylaşan Capo, şu sözleri aktardı:

Kaçırıyormuş gibi hissediyorsanız, endişelenmeyin.​

Her zaman söylediğim gibi, daima fırsatlar olacaktır; hatta çok daha iyi olanlar bile.​

• Ben Mayıs ayından beri ayı piyasasındayım, ve evet, piyasalar son zamanlarda sert bir şekilde toparlandı. Ancak hâlâ yakında büyük bir düşüş geleceğine inanıyorum.
  • Bunu takiben, Ekim–Kasım aylarında devasa bir toparlanma bekliyorum. İşte gerçek fırsatın, hayat değiştirecek kazançlar sağlama şansı burasıdır.
  • Bu yıl için net ve detaylı bir planım var ve buna çok güveniyorum.
  • Sadece sabırlı olun. Şimdi FOMO’ya kapılmayın.

Her ne kadar Crypto Capo’da işin sonunda bir altcoin rallisi beklese de, bu ralli öncesi bir çöküş yaşanacağını düşündüğünü de unutmamak gerek.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

(Kaynak : kriptopiyasasi.com)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...