Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir isim olan Crypto Capo, daha çok çöküş tahminleri ile gündeme geliyor. Birçok kripto tüccarı Capo’nun sürekli bir şekilde altcoin çöküş tahmini yapmasına tepki göstermeye başlamış durumda.
Crypto Capo ile bu tepkileri görmeden gelip altcoin çöküş tahminleri yapmaya devam ediyor. Kısa bir süre önce popüler altcoin Solana‘yı (SOL) inceleyen Capo, ilerleyen süreçte SOL’un 60 dolara kadar düşebileceğini söylüyor:
Solana (SOL) yine 170–200 dolar direnç bölgesini yeniden test ediyor. SOL’daki ana hedef ise hâlâ 60–80 dolar aralığında yer alıyor.
Crypto Capo, son yükselişleri kaçıran yatırımcılar için de bir güncelleme paylaştı. Piyasada fırsatın her zaman geleceğini söyleyen Capo, şu sözleri vurguladı:
Eğer bir şeyleri kaçırıyormuş gibi hissediyorsan, endişelenme.
Her zaman söylediğim gibi, her zaman fırsatlar olacak — hatta çok daha iyileri.
- Mayıs ayından beri düşüş bekliyorum ve evet, piyasa son dönemde sert bir şekilde toparlandı. Ama yine de çok yakında büyük bir düşüş olacağına inanıyorum.
- Bu düşüşün ardından Ekim-Kasım aylarında güçlü bir toparlanma bekliyorum.
Asıl hayat değiştiren fırsatın orada olduğunu düşünüyorum. - Bu yıl için net ve detaylı bir planım var ve buna oldukça güveniyorum. Sadece sabırlı ol. Şu an FOMO yapma.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!
(Kaynak : kriptopiyasasi.com)