Bitcoin Ayısı Capo: Ben Size Altcoin’ler Çökecek Demiştim, Dinlemediniz!

• Konuyu Başlatan kointakip
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kripto para sektöründe dün itibariyle tarihi bir çöküş yaşandı. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) 100 bin dolar bandına kadar iğne atarken, birçok altcoin tarihinde görmediği seviyelere düştü. Binance borsasında bazı major altcoin‘lerin resmen sıfırlandığı dahi görüldü.

Popüler kripto para analisti Crypto Capo ise altcoin’lerdeki bu çöküş sonrasında yeni bir paylaşım yaptı. Piyasanın çökeceğini daha önceden söylediğini dile getiren Capo, ayrıca şu sözleri de aktardı:

“Haklı ya da haksız olmamın bir önemi yok.​

• Önemli olan mesajın kendisi (altcoin’lerin çökecek olması), ve bu mesaj kripto tarihinin en büyük tasfiye olayında birçok kişinin zarar etmesini önledi.
  • Bu tek seferlik bir tahmin değildi. Bu görüşümü Mayıs ayından beri her türlü eleştiriye rağmen korudum — ve hâlâ da aynı noktadayım.
  • Bazıları Bitcoin’in Mayıs’a göre daha yüksek olduğunu söylüyor ama asıl noktayı kaçırıyorlar. Uyarılar sadece Bitcoin için değil, tüm piyasa içindi.
  • Bitcoin’in görece gücü sadece kaçınılmaz olanı erteliyor. Sonunda o da gerçek değerine ulaşacak. Birkaç istisna dışında, çoğu altcoin aylardır zayıf bir görünüm sergiliyor ve bu son olay, piyasanın likidite ve yapı açısından ne kadar kırılgan olduğunu bir kez daha gösterdi.
  • Ve muhtemelen bu sadece başlangıçtı.

Asıl olay, büyük ihtimalle küresel ölçekte olacak, henüz yaşanmadı…”​

Crypto Capo her ne kadar dün geceki çöküşleri bir başlangıç olarak nitelendirse de, kısa vadede dün gecedeki düşüşlerden daha büyük bir çöküşün yaşanması çok olası gözükmüyor.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

(Kaynak : kriptopiyasasi.com)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...