Bitcoin Analisti Selcoin: Beni En Çok Altcoin’ler Üzdü! İşte Son Yorumları…

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kripto para sektöründe son dönemde kritik bir süreç yaşanıyor. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ve altcoin‘ler, tekrardan yoğun bir satış baskısıyla karşı karşıya kalmış durumda. Bu baskıya rağmen Bitcoin 100 bin doların üzerinde tutunmaya devam etmekte.

Kısa bir süre önce Türk kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir isim olan Selcoin, piyasalarla ilgili yorumlarını paylaştı. Selcoin, kendisini en çok altcoin’lerdeki düşüşlerin üzdüğünü söylüyor.

Altcoin’lere rağmen Bitcoin’in güçlü kaldığının altını çizen başarılı analist, son paylaştığı piyasa yorumlarında şu sözleri aktardı:

Piyasalarda en çok tedirgin olan yerler, Altcoin’ler ve Bist100 oldu sanırım son süreçte.​

• Bitcoin, ABD borsaları, Altın ve Gümüş gibi alanlarda önemli kayıplar yok. Hepsini değerlendiriyorum ve beni tek üzen yer de altcoin’ler tabi.
  • İran’ın Hürmüz Boğazı’nı direkt kapatmaya yeltenmesi pek kolay değil ve bu çok büyük bir olay. ABD ve İsrail dışındaki bir çok ülkeyi de karşısına almış olacak. Bu boğazın ekonomilere de petrole de etkisi çok büyük.
  • Yeni tahminler için benim de biraz zamana ihtiyacım var açıkçası. Önümüzü görmekte zorlanıyoruz. Yüksek volatilite devam edecek gibi görünüyor.

Okurlarımızın Bitcoin’in (BTC) 100 bin dolar seviyesini koruduğu sürece altcoin piyasasında daha büyük çöküşlerin yaşanmayacağını unutmamak gerek.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

(Kaynak : kriptopiyasasi.com)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...