Binance’deki Bu Altcoin’in Kurucusunun, 106 Çocuğu Varmış! Serveti Paylaştırılacak…

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bugün itibariyle her ne kadar kripto para sektörünün gündeminde Bitcoin (BTC) ve altcoin‘lerdeki düşüşler yer alsa da, son gelen bazı haberler yatırımcıların dikkatini çekti. Mesajlaşma uygulaması Telegram‘ın kurucusu Pavel Durov, serveti çocuklarıyla paylaştırılacak.

Binance’de listeli Toncoin‘in de (TON) Kurucusu olan Pavel Durov’un toplamda 106 adet çocuğunun olduğu açıklandı. Fransa merkezli Le Point dergisine konuşan Durov, konu ile ilgili şu sözleri aktardı:

Hepsi benim çocuklarım ve hepsi aynı haklara sahip olacak! Ben öldükten sonra birbirlerini hırpalamalarını istemiyorum.​

Bir arkadaşıma yardım etmek için 15 yıl önce sperm bağışlamaya başladım. Spermlerimi bağışladığım klinik, bana 12 ülkede 100’den fazla bebeğin bu şekilde dünyaya getirildiğini söyledi.”​

Pavel Durov’un şuan itibariyle 13,9 milyar dolar (551 milyar TL) değerinde serveti olduğu iddia ediliyor. Vasiyetnameye göre Durov’un bu serveti, öldüğü zaman çocukları arasında paylaştırılacak.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

(Kaynak : kriptopiyasasi.com)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...