Son dönemde birçok farklı şirket, kripto para piyasasına giriş yaptı. Şirketler altcoin satın alımları yaparak hazinelerini çeşitlendiriyor. Son gelen bilgilere göre gayrimenkul yönetim şirketi Caliber, LINK token biriktirmeye odaklı bir dijital varlık hazinesi (DAT) stratejisi benimseyecek.
Arizona, Scottsdale merkezli ve Nasdaq’ta işlem gören Caliber (sembol: CWD), yönetim kurulunun, özsermaye yoluyla kripto para — özellikle de Chainlink (LINK) — alımına yönelik bir planı onayladığını açıkladı. Şirket, LINK token’ları uzun vadeli değer artışı ve staking ile getiri sağlamak amacıyla elinde tutmayı planlıyor.
Son haftalarda çeşitli şirketler, altcoin DAT stratejileri benimseyerek yatırımcılardan milyarlarca dolar toplamak ve bu yolla kâr elde etmek istediklerini açıkladı. Bu stratejiler, kripto paralarda alım yönlü talep yaratsa da bazı sektör temsilcileri bu trend hakkında endişelerini dile getiriyor.
Caliber, yaptığı açıklamada: “Yönetim Kurulu, DAT stratejisinin ve DAT politikasının benimsenmesinin, hissedar değerini artıracağına, şirketin bilançosunu güçlendireceğine ve likiditeyi iyileştireceğine inanmaktadır.” dedi.
Yeni strateji kapsamında Caliber, mevcut ELOC (Özkaynak Tabanlı Kredi Hattı), nakit rezervleri ve sermayeye dayalı menkul kıymet ihracı gibi kaynakları kullanarak LINK yatırımlarını finanse edecek.
*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!
(Kaynak : kriptopiyasasi.com)