Binance Kurucusu CZ’den Coinbase’e Gönderme: Bu Altcoin’leri Listeleyin!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ABD merkezli dev kripto para borsası Coinbase, kısa bir süre önce Binance borsasının yerel altcoin‘i BNB‘yi listeleme kararı aldı. Coinbase’in BNB’yi listelemesi birçok yatırımcıyı şaşırtmıştı. Bu hamle ile Coinbase ile Binance arasındaki buzlar erimiş oldu.

Kısa bir süre önce ise Binance kurucusu CZ Coinbase’in listelemeleri hakkında bir paylaşımda bulundu ve Coinbase’in BNB zincirindeki altcoin’leri de listelemesini istedi. İşte CZ’nin son paylaşımında yer alan sözler:

Coinbase’i daha fazla BNB Chain projesini listeye eklemeye davet ediyorum.​

Binance, birçok Base projesini listeledi. Coinbase’in henüz tek bir BNB Chain projesini listelediğini sanmıyorum. Oysa BNB Chain çok daha aktif bir blok zinciri.​

Bu bir işlem tavsiyesi değil. Açıklık, kapsayıcılık gibi konuları konuşuyorken, sadece bir öneri. Ayrıca, borsa için de iyi olacağını düşünüyorum.​

İlerleyen süreçte CZ’nin ABD’de affedilmesi, Coinbase’in BNB Chain’deki altcoin’leri de listelemeye başlamasını sağlayabilir.

Moreover, I would urge Coinbase to list more @BNBChain projects. @Binance has listed several Base projects. Don't think Coinbase has listed a single @BNBChain project yet. And it's a more active chain.

Not a trade. Just recommending, given we are on the topic of being open,… https://t.co/16WkVUM6Om

— CZ 🔶 BNB (@cz_binance) October 16, 2025

*Son gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

(Kaynak : kriptopiyasasi.com)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...