Binance Kurucusu CZ, Bu Altcoin’in Yeni Listelemesini Yorumladı! Bende Fark Ettim…

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dün itibariyle ABD merkezli dev kripto para borsası Coinbase yeni bir altcoin listeleme duyurusu paylaşarak kripto gündemine oturdu. Binance‘in yerel altcoin’i BNB‘yi listeleme yol haritasına ekleyen Coinbase, yatırımcıların dikkatini çekti.

Bu adım ABD’de Binance kurucusu Changpeng Zhao‘nun (CZ) affedileceğine yönelik haberlerin çıkmasının ardından geldi. Kısa bir süre önce Binance kurucusu CZ’de bu altcoin listelemesi hakkında bir paylaşım yaptı ve şu sözleri aktardı:

“Bu sabah bu haber ile (BNB listelemesi) uyandım. Sektördeki meslektaşlarımın desteği için teşekkürler.​

Piyasa değeri açısından 3. büyük kriptoyu listeleme kararı aslında çok basit olmalı. Mükemmel likidite, hacim ve ekosistem. Onu listelemiyor olmak, borsanın kendi kaybı.​

BNB, çalışmaya devam et!”​

Bu listelemeyle artık BNB tüm büyük borsalara girmiş olacak. Daha önce OKX, Bybit, Bitget ve Kraken gibi dev borsalarda da listelenen BNB’nin yakında Coinbase üzerinde de alım satımı başlayacaktır.

Woke up to this. Thanks for the support from industry peers.

Listing a 3rd largest market cap crypto should be a no-brainer. Excellent liquidity, volume and ecosystem. Not listing it is a loss for the exchange themselves. #BNB, keep building! pic.twitter.com/h7SptEBdLS

— CZ 🔶 BNB (@cz_binance) October 16, 2025

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

(Kaynak : kriptopiyasasi.com)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...