Finans piyasalarının ve kripto para sektörünün yakından takip edilen ismi olan Robert Kiyosaki, paylaşımları ile dikkat çekiyor. Uzun bir süredir yatırımcıların lider kripto para birimi Bitcoin‘e (BTC), altına ve gümüşe yatırım yapması gerektiğini söyleyen Kiyosaki, kısa süre önce benzer bir paylaşım yaptı.
Zengin Baba Yoksul Baba kitabının yazarı Kiyosaki, gümüşte çok büyük bir fırsat olduğunu savunuyor. Robert Kiyosaki’ye göre gümüş, yakında ciddi artışlar yaşayabilir.
Sonradan keşke dememek için gümüş, altın ve BTC satın alınması gerektiğini söyleyen Kiyosaki, son paylaştığı paylaşımda şu sözleri aktardı:
“Kaybedenleri sözleri: “Keşke alsaydım… Alabilirdim… Almalıydım.”
Yıllardır altın, gümüş ve Bitcoin almayı tavsiye ediyorum. Bugün gümüş ons fiyatı $35’e ulaştı. Bence şu anda en büyük fırsat gümüş. Bu yıl içinde 2 katına çıkarak $70 olabilir.
Lütfen sonra “Keşke alsaydım” deme. Altın, gümüş ve Bitcoin sahibi olmak, sahte para biriktiren bir kaybeden olmaktan çok daha iyidir. Sen bir kazanan olansın. Lütfen öyle davran.”
Her ne kadar altın, gümüş ve BTC çok kazandıran yatırım araçları olsa da, okurlarımızın Robert Kiyosaki’nin uzun bir süredir benzer öneriler verdiğini unutmaması gerekiyor.
*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!
(Kaynak : kriptopiyasasi.com)