ABD’den Önemli Bitcoin ve Altcoin Hamlesi! Yeni Bir Yükseliş Getirir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ohio Eyaleti, kripto paraları kamu finansmanına entegre etme adımlarını hızlandırıyor. Eyalet Mevduat Kurulu, Bitcoin de dahil olmak üzere kripto ödemelerini işlemek için bir hizmet sağlayıcıyı oybirliğiyle onayladı. Böylece vatandaşlar, devlet ücretleri ve hizmetleri için kriptoyla ödeme yapabilecek.

Ohio Dışişleri Bakanı Frank LaRose, kripto para birimleri hakkında alınan bu kararı sosyal medyadan şu sözlerle duyurdu:

“Ofisimden her yıl yüzbinlerce işlem geçiyor. Kurulun cesur bir adım atarak bizi yükselen dijital ekonominin ön saflarına taşımasını takdir ediyorum.”​

Nisan ayında LaRose ve Hazine Bakanı Robert Sprague, kripto ödemelerinin yetkilendirilmesi için kurula baskı yapmıştı. Teklif mayısta onaylanmıştı ancak son adım olan hizmet sağlayıcı seçimi dün tamamlandı. LaRose yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

Bugün ülkenin iş yapmak için en iyi beş eyaleti arasında yer almamızın bir nedeni var. Çünkü girişimcileri buraya çekecek araçlardan, trendlerden ve teknolojilerden korkmuyoruz.”​

LaRose, yıllık yüzbinlerce işlemin gerçekleştiği ofisine yönelik kripto ödeme talebinin giderek arttığını belirterek, “Müşterilerimize bu imkânı sunacak ilk kişi olmaya hazırım,” dedi.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

(Kaynak : kriptopiyasasi.com)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...