ABD Başkanı Trump, Binance’deki Bu Altcoin’in Kurucusu Hakkında Konuştu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dün gece itibariyle Binance‘in kurucusu Changpeng Zhao (CZ) ABD Başkanı Donald Trump tarafından affedildi. Bir süredir CZ’nin affedileceği konuşuluyordu. Bu son gelişme doğrultusunda Binance’in yerel altcoin‘i BNB‘de yukarı yönlü hareketler meydana geldi.

ABD Başkanı Trump bu alınan karar sonrasında Binance kurucusu CZ hakkında konuştu. Birçok kişinin kendisinden CZ’nin affedilmesini istediğini söyleyen Trump, son konuşmasında şu sözleri aktardı:

Birçok kişi, o kriptoyla ilgilenen adamın (CZ) aslında hiçbir suçu olmadığını söylüyor. Dört ay hapis yattı ama yaptığının suç olmadığını iddia ediyorlar.​

• Sen kripto hakkında pek bir şey bilmiyorsun (gazeteciye söylüyor), aslında hiçbir şey bilmiyorsun — sahte haber yapıyorsun.
  • Ama şunu söyleyeyim, bana anlatıldığı kadarıyla — sanırım onunla hiç tanışmadım — çok fazla destekçisi vardı.
  • Ve birçok kişi bana yaptığının suç bile olmadığını söyledi. Yani, o suç işlemedi; Biden yönetimi tarafından haksız yere hedef alındı.
  • Bu yüzden, birçok iyi insanın isteği üzerine ona af verdim.

Bu karar ile birlikte artık Binance’in ABD’de tekrardan yaygınlaşması bekleniyor. Binance cephesinin ABD’de de güçlenmesi, yerel altcoin’i BNB’ye de olumlu yansıyabilir.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

(Kaynak : kriptopiyasasi.com)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...