SON DAKİKA: Binance Kurucusu CZ’den Önemli Bitcoin (BTC) Yorumu!

• Konuyu Başlatan kointakip
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Son dönemde kripto para sektörünün gündeminde Strategy‘nin gerçekleştirdiği Bitcoin (BTC) satın alımları yer alıyor. Michael Saylor‘un kurucusu olduğu şirket kısa bir süre önce yine BTC satın alımı yaptı ve iflas söylentilerini ortaya atan tüccarları susturmuş oldu.

Kısa bir süre önce ise Andrew Tate bu satın alım ile ilgili, “Ben BTC’ye çok güveniyorum ama Strategy tek bir günde 10 bin BTC satın aldı ve fiyat hareket etmedi. Bunu bana açıkla.” şeklinde bir paylaşım yaptı.

Aslında Strategy Tate’in paylaşımının aksine bu satın alımı 1 hafta içerisinde parça parça yapmıştı. Binance kurucusu CZ ise konuya farklı bir noktadan az önce yaklaşıp şu sözleri aktardı:

“Piyasa değerinin 1/2000’ini satın almak genellikle çok fazla dalgalanmaya neden olmaz. BTC likittir.”

Strategy’nin alım veya satımlarının Bitcoin (BTC) gibi dev bir varlığın fiyat hareketlerini etkilemeyeceğini vurgulayan CZ, ilerleyen süreçte yapılabilecek bir satıştan da korkulmaması gerektiğini ima ediyor.

Buying 1/2000th of the market cap usually do not cause much waves. Btc is liquid. 🤷‍♂️

— CZ 🔶 BNB (@cz_binance) December 9, 2025

*Son gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

(Kaynak : kriptopiyasasi.com)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...